Fii cea mai bună versiune a ta de Sărbători și fă o programare la Ioana Beauty Center!

296123268_1765343787172116_4513353057100484256_n

Fii cea mai bună versiune a ta de Sărbatori! Vino la IOANA BEAUTY CENTER și profită de reducerile de sfârșit de an pentru serviciile de înfrumusețare, make-up, manichiură-pedichiură sau epilare definitivă.

Vino și fă o programare la salonul IOANA BEAUTY CENTER și vei descoperi o echipă tânără, creativă și entuziastă care își propune să se reinventeze permanent, oferind servicii de înfrumusețare de calitate tuturor celor care ne calcă pragul! Te așteptăm în luna decembrie cu oferte și reduceri la toate serviciile oferite pentru a fi pregătită pentru cele mai importante din viața ta!

Urmărește pagina noastră de Facebook și fii la curent cu promoțiile lunii decembrie! Îndrăznește să fii așa cum îți dorești! Alege calitatea drept obicei și vino la salonul Ioana Beauty Center!

6 ani de muncă și pasiune pentru frumos

Ioana Duță-Avram, fondator Ioana Beauty Center: Atât eu, cât și întreaga echipa ne perfecționăm permanent și folosim produse de ultimă generație. Răsplata noastră este zâmbetul clientelor noastre după o programare făcută la noi, iar pentru asta dorim să le mulțumim că ne sunt alături de 6 ANI!

Ne găsiți în Pitești, cartier Popa Șapcă, strada Gheorghe Șincai, bloc P11, Sc.C – parter

PENTRU PROGRAMĂRI SUNAȚI LA : 0721. 333. 994

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top