Jandarmeria Argeș – organizator al competiției „Blue Warriors – Pistol Challenge”

Jandarmi_antitero

Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș organizează în perioada 2-6 octombrie a.c. o competiție tactică destinată structurilor speciale și de intervenție antiteroristă. Competiția „Blue Warriors” – Pistol Challenge se află deja la a V-a ediție și se desfășoară la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri din județul Dâmbovița, sub îndrumarea locotenent-colonelului Bogdan Aldea.

Activitatea reunește camarazi din cadrul Jandarmeriei Române, Poliției Române, Serviciului Român de Informații și Ministerului Apărării Naționale și are ca obiective: evaluarea și autoevaluarea nivelului de pregătire, consolidarea pregătirii profesionale și crearea unor relații de colaborare bazate pe camaraderie.

Jandarmeria Argeș este preocupată în permanență de pregătirea profesională a cadrelor, iar prin organizarea unor astfel de activități ne propunem să consolidăm colaborarea dintre instituția noastră și alte structuri din compunerea Sistemului Național de Apărare, Ordine publică și Securitate Națională.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top