Mioveni: Elevii de la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” sunt ajutoarele lui Moș Crăciun!

Mosmiov-1536x1152

Elevii, părinții și cadrele didactice de la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din orașul Mioveni și-au unit forțele într-un proiect de suflet. Cu toții au pregătit dulciuri de casă, decorațiuni și obiecte de artizanat pe care le vor vinde în scop caritabil. Cu banii obținuți vor oferi sărbători îmbelșugate unor copii din familii vulnerabile.

„Timp de trei zile, Liceul „Iulia Zamfirescu” Mioveni organizează campania umanitară „De Crăciun Fii Mai Bun: Gătește și Dăruiește”, prin intermediul căreia, un grup de elevi din familii vulnerabile vor avea parte de sărbători îmbelșugate. Campania reunește elevi, părinți și cadre didactice care, împreună, au pregătit spre comercializare publicului dulciuri de casă, decorații de Crăciun și obiecte de artizanat. Prețurile sunt simbolice, însă calitatea produselor este deosebită!

Astăzi, până la ora 13.00, sau marți și miercuri în intervalul 12.00-14.00 vă îndemn să treceți pragul sălii de sport a liceului pentru a contribui și dumneavoastră la această acțiune remarcabilă a elevilor de la „Iulia Zamfirescu„!”, a transmis primarul Ion Georgescu. (Răzvan Ciobanu)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top