Protecție în numele Domnului: Măști cu mesaje religioase, vândute cu 10 lei bucata

În aceste vremuri, în care România este afectată de pandemia de coronavirus, în care purtarea unei măști de protecție a devenit o regulă, iar începând cu 15 mai, purtarea măștii în spațiile închise va deveni obligatorie, Biserica Ortodoxă Română „se alătură” eforturilor susținute ale autorităților pentru combaterea răspândirii temutului virus.

Cum o face? Cum știe ea mai bine: mizând pe indoctrinarea celor mulți și slabi de înger, cărora li se insuflă ideea că sunt mai protejați dacă poartă o mască pe care este scris „Doamne ajută!”, pentru care plătesc 10 lei, în detrimentul uneia recomandată de autoritățile medicale, care costa de patru ori mai puțin (2.5 lei).

O mânăstire din judeţul Constanţa, a anunţat că vinde măşti reutilizabile, cu mesaje creştine, pentru credincioşi: măști cu mesaje creștine

Da, le vinde, și nu la un preț mic. Costă „doar” 10 lei bucata + 15 lei cost de livrare prin curier. Dacă mai adăugăm și faptul că acestea sunt aproape inutile (dpdv medical), șansele ca cei care le achiziționează să ajungă mai repede la întâlnirea cu Cel de Sus, cresc considerabil.

Să nu uităm că Biserica Ortodoxă Română nu plătește taxe, iar veniturile ei nu sunt impozabile.

Așadar, nicio noutate, vorbim despre o biserică interesată mai mult de avere și privilegii, decât de a oferi sprijin celor aflați în nevoie.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top