(P) INTERIOR by FRK vă așteaptă cu mii de modele perdele, draperii, accesorii și sisteme de prindere care vor da viață locuinței tale!

Cine suntem?

Povestea noastră a început în anul pandemic 2021, din iubire și pasiune pentru frumos, atunci când inauguram primul nostru showroom de perdele,draperii, sisteme de prindere și accesorii din județul Argeș sub brandul turcesc INTERIOR by FRK in incinta Complexului comercial John din Pitești.

Ce vă oferim?

La noi veți putea găsi periodic noi colecții de mii de modele de țesături, perdele, draperii, accesori și sisteme de prindere care vă vor incânta privirile și vor da o notă de eleganță și stil locuinței sau biroului dumneavoastră.


Diversitatea culorilor și materialelor disponibile pentru crearea perdelelor și draperiilor este limitata doar de imaginație, iar de restul ne ocupăm NOI!
De asemenea, pentru ca ne dorim să va simțiți extraordinar în propria locuință sau la birou, veți putea găsi și modele de piese de mobilier din lemn masiv.

Vă asigurăm gratuit suport și consiliere în alegerea oricărui model de perdele și draperii potrivite pentru efectul pe care il cautați să îl obțineți în redecorarea ferestrelor tale, ori a spațiului de lucru, fie că este vorba de casa sau afacerea dumneavoastră.


Tot la noi, veți putea găsi o echipă tânără, pasionată, creativă și dedicată pentru a putea satisface dorințele dvs. in materie de design interior, avand totodată cel mai bun raport calitate-preț.
Vă așteptăm sa descoperiți noile colecții!

Adresa: Pitești, BD. NICOLAE BĂLCESCU, nr.106 ( in incinta Complexului Comercial John, parter)
Pentru mai multe detalii și comenzi puteti suna la: +40 784.445.553 / +40 723.510.917
E-mail: catifea.catifea88@yahoo.com

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top